Infrastructura distributiei gazelor naturale si infrastructura distributiei de apa si canalizare
Pasiune si devotament pentru proiecte complexe.


Istoric
Respectul si sustinerea sunt bazele pe care se construiesc relatiile in compania Diversinst.

Suntem prezenti pe piata romaneasca de 27 de ani, iar obiectul initial de activitate - cel de lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Cu timpul, domeniile de activitate s-au extins de la activitati de arhitectura, activitati de inginerie si consultanta tehnica la proiectare si executie sisteme de distributie a gazelor naturale si ativitati de proiectare si executie a instalatiilor de gaze naturale.
Prezent
De la inceputul activitatii companiei, din 1992, ne-am specializat pe lucrari in domeniul infrastructurii distributiei gazelor iar cu timpul am efectuat lucrari de infrastructura distributie apa si canalizare.

Ne-am impus pe piata prin calitate, flexibilitate si promptitudine si am reusit sa cream o baza importanta pentru ca standardele internationale sa devina echitabile. De-a lungul timpului am executat lucrari in judetele Dolj, Olt Mehedinti, Hunedoara, Prahova, Ilfov, Bucuresti, Ialomita, Brasov, Constanta, etc. Va invitam sa studiati portofoliul nostru pentru a regasi principalii beneficiari ai lucrarilor proiectate si executate in domeniul gazelor naturale, precum si cei ai lucrarilor de infrastructura apa si canalizare, sanitare si incalzire centralizata.

Intre clientii nostri se numara companii de top ca: Popeci Utilaj Greu SA, Electroputere Mall, NEPI Invest, Severi Shopping Center, Cummings Generators, Elpreco, E.ON Romania, Auchan Romania, Romgaz SA, Alro Slatina, HighTech Industry, Nitella SA, RockWool Romania.

Oferim un nivel ridicat de expertiza in domeniile de mai sus si suntem pe cale de a ne imbunatati si mai mult experienta. In prezent compania Diversinst dezvolta o activitate integrata:

 • antreprenor retele exterioare;
 • instalatii;
 • instalatii stingere incendiu;
 • instalatii hidranti;
 • bransamente gaze;
 • revizii gaze;
 • proiectarea si executia sistemelor de distributie gaze naturale;
 • proiectarea si executia instalatiilor industriale si casnice de gaze naturale;
 • executia alimentarilor cu apa;
 • executii instalatii termice;
 • verificari revizii instalatii gaze naturale.

Societatea dispune de utilaje, echipamente, scule si stocuri de piese si materiale tampon, necesare desfasurarii unei activitati de calitate. Pentru a va oferi profesionalism si excelenta, am dobandit toate autorizatiile si certificarile care sa ne asigure ca putem livra rezultate de exceptie. Compania Diversinst este certificata SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO 14001:2005


Profesionalism si excelenta

Trasaturile distinctive ale companiei noastre sunt: stabilitatea financiara, dinamica activa de dezvoltare, profesionalismul personalului, accentul pe solutii creative si abordari inovatoare. Va oferim o gama larga de servicii, prezentarea inovatiilor tehnologice, preturi competitive, calitatea inalta a produselor si serviciilor.


Compania noastra are angajati, atat muncitori cat si cadre cu studii superioare, pregatiti si autorizati in domeniul proiectarii si executiei sistemelor de distributie si instalatii de utilizare gaze naturale, precum si sudori autorizati in otel cat si polietilena.

Valorile noastre sunt:

 • RESPONSABILITATE: Oferim in permanenta clientilor nostri calitate inalta la pretul corect.
 • PROFESIONALISM: Credem in profesionalism si consideram ca la baza permanentei noastre de imbunatatire se afla competenta.
 • CORECTITUDINE: Intotdeauna ne respectam angajamentele fata de clientii nostri.
 • RESPECT: Respectul pentru clienti, colegi, parteneri, legislatie si mediul inconjurator reprezinta una dintre valorile de baza ale companiei.

Diplome

Locul II - Topul Firmelor 2009

Locul II - Topul Firmelor 2009

Premiul II - Topul Firmelor 2003

Premiul II - Topul Firmelor 2003

Calitate lucrari - GDF SUEZ Energy Romania 2010

Calitate lucrari - GDF SUEZ Energy Romania 2010

Locul III - Top Afaceri Romania 2014

Locul III - Top Afaceri Romania 2014

Locul II - Top Profit Romania 2010

Locul II - Top Profit Romania 2010

Programari

Programeaza-te pentru verificarea/revizia gazelor

Vreau sa fac o programare