Diversinst, o companie antreprenorială românească de top din Oltenia

Avem o experiență de peste 30 ani în domeniul proiectării și execuției sistemelor de distribuție gaze naturale ca linie principală de afaceri, a lucrărilor edilitare de apă canal și alte instalații conexe. Diversinst are un portofoliu vast de proiecte în sistemul privat și public, la nivel național, cu peste 1.000 km de conducte gaze naturale și peste 15.000 de branșamente de gaze naturale montate (de la înființare).

Prezentarea companiei


150+

angajaţi

30+

ani de activitate

1.000+

km de conducte gaze naturale (de la înfiinţare)

15.000+

branşamente de gaze naturale (de la înfiinţare)

Companie Diversinst este specializată în lucrări de instalații în construcții industriale și civile, cu activitate integrate. Compania dispune de utilaje, echipamente, scule, stocuri de piese și materiale tampon necesare pentru desfășurarea unei activități de calitate.

Compania oferă de asemenea servicii de proiectării instalațiilor de utilizare a gazelor naturale, biogaz, biometan, având regimul de medie redusă și joasă presiune PDIB, de proiectare a sistemelor de producție a gazelor naturale, a sistemelor de distribuție închise precum și a instalațiilor aferente activităților de producere, stocare biogaz și biometan.

Compania este autorizată pentru execuția, verificarea și revizia instalațiilor de utilizare a gazelor naturale având regimul de presiune de lucru mai mică sau egală cu 6 bar, tip EDI. În cei peste 30 de ani de activitate compania a executat lucrări în județele Dolj, Olt Mehedinți, Hunedoara, Prahova, Ilfov, București, Ialomița, Brașov, Constanța, etc.

Profesionalism & Excelenţă

Trăsăturile distinctive ale companiei noastre sunt: stabilitatea financiară, dinamica activă de dezvoltare, profesionalismul personalului, accentul pe soluții creative și abordări inovatoare. Vă oferim o gamă largă de servicii, prezentarea inovațiilor tehnologice, prețuri competitive, calitatea înaltă a produselor și serviciilor.


Compania noastră are angajați, atât muncitori cât și cadre cu studii superioare, pregătiți și autorizați în domeniul proiectării și execuției sistemelor de distribuție și instalații de utilizare gaze naturale, precum și sudori autorizați în oțel cât și polietilenă.

Valorile DIVERSINST sunt:

  • RESPONSABILITATE: Oferim în permanență clienților noștri calitate înalta la prețul corect.
  • PROFESIONALISM: Credem în profesionalism și considerăm că la baza permanenței noastre de îmbunătățire se află competența.
  • CORECTITUDINE: Întotdeauna ne respectăm angajamentele față de clienții noștri.
  • RESPECT: Respectul pentru clienți, colegi, parteneri, legislație și mediul înconjurător reprezintă una dintre valorile de bază ale companiei.